Skrivbord, kontorsstol, skärmvägg och lampor - allt för ett roligare kontor.
Zero

Zero

Zero är ett genuint svenskt familjeföretag från mörkaste Småland. Därför är det kanske inte så konstigt att de tillverkar belysningsarmaturer för alla möjliga rum och funktioner. Det har de hållit på med sedan starten 1978. De första tio åren jobbade de uteslutande med armaturer i perforerad plåt. Idag arbetar de med en mängd olika material som de förenar med den senaste tekniken.

Huvudkontoret ligger fortfarande i Småland, närmare bestämt i Nybro. Men idag har de kontor och agenter över hela världen, i Europa, Nordamerika, Asien och Australien. Den ursprungliga designern Börge Lindau har du fått sällskap av fler. De flesta svenska, men här finns också internationella storheter som Böttcher + Henssler och Paolo Dell ´Elce.

Zero har många lampor för kontorsmiljö, såväl taklampor som lysrörsarmaturer och spotlights. Inte bara snygga och funktionella ljuskällor utan även miljövänliga. Zero tar sitt miljöansvar genom att använda material och tillverkningsprocesser med så låg miljöpåverkan som möjligt, och att genom energisnål teknik se till att lamporna också är billiga i drift, skonsamt för både naturen och plånboken.