Skrivbord, kontorsstol, skärmvägg och lampor - allt för ett roligare kontor.
Woud

Woud

Woud är ett danskt designföretag som försöker skapa morgondagens möbelklassiker redan idag. Detta genom att handplocka möbler och inredningsdetaljer i tidlös design där både funktion och utseende är noggrant uttänkt. Företaget är ganska nytt (2014), men personerna bakom företaget, Mia och Torben Koed, har lång erfarenhet i möbelbranschen, precis som de designers världen över som företaget samarbetar med. Efter att ha producerat och sålt andras möbler i 30 år ville paret utmana sig själva genom att skapa ett helt eget varumärke.

Men till sin hjälp har de alltså en lång rad duktiga designers, och trots att dessa har individuella uttryckssätt och kommer från många olika länder strävar Woud efter att vara en tydlig del av det skandinaviska designarvet.

Kännetecknande för Wouds möbler är stilrenheten. Enkla, harmoniska linjer bildar möbler som är lätta att bli förälskad i. Perfektion i all enkelhet, skulle man kunna säga. I sortimentet finns bord, stolar, soffor, skåp, hyllor, lysarmaturer, ljusstakar och mycket annat. Genom att inreda ett kontor med produkter från Woud signalerar man stil och lyx utan att vara övertydlig.