Skrivbord, kontorsstol, skärmvägg och lampor - allt för ett roligare kontor.
TreCe

TreCe

TreCe är en av Nordens ledande tillverkare av kontorsmöbler med särskilt tonvikt på förvaring, som exempelvis sittmöbler med inbyggda skåp och utrymmeseffektiva hurtsar och hyllor. TreCe använder begreppet ”Smart design” som innebär att man tänker ett steg längre. Formgivningen ska både vara estetisk och funktionell. Detta förhållningssätt präglar hela produktionen hos TreCe, som designar, tillverkar och säljer svenska kvalitetsmöbler för kontor och offentliga miljöer. Bara för att möblerna ska placeras i utsatta miljöer innebär inte det att man ska vara tvungen att välja mellan utseende, tålighet och användbarhet. 

TreCe strävar efter en hållbar och miljövänlig produktion utan att därför göra avkall på kvalitet och funktion. Miljö ligger alltid högst upp på dagordningen och företaget utvärderar ständigt sitt arbete för att minimera produktionens miljöpåverkan. När man köper en möbel från TreCe får man en miljödeklaration som visar vilka råvaror som använts, hur miljön påverkats av produktionen och hur möbeln så småningom ska återvinnas optimalt. Här lämnas inget åt slumpen.

Genom att vara lyhörda för kundens önskemål förvissar man sig dessutom om att producera efterfrågade produkter som får nöjda ägare. Bland tidigare kunder återfinns bl a Microsoft, Viking Line och Mall of Scandinavia.