Skrivbord, kontorsstol, skärmvägg och lampor - allt för ett roligare kontor.

Stolar

En central del av kontoret är stolen. Nästan oavsett vad vi gör på arbetsplatsen sitter vi merparten av tiden och träsmak ger väldigt dålig arbetsro. Därför är det viktigt vi sitter bra, vilket innefattar både att sitta skönt och att sitta på ett sätt som inte belastar kroppen fel. Det är naturligtvis bra om man med jämna mellanrum reser sig upp och sträcker ut kotorna, men alldeles oavsett är det viktigt att kroppen får det stöd den behöver däremellan, när vi sitter.

En kontorsstol måste på ett enkelt sätt gå att justera för den person som ska sitta i den, och beroende på vad den personen ska göra. På det sättet kan man sitta länge utan att få ont i ändan, ryggen, axlarna, nacken, huvudet eller någon annanstans. Ergonomiska hjälpmedel i all ära, men om vi inte börjar med stolen blir övriga åtgärder ganska poänglösa.

Förutom kontorsstolar har vi konferensstolar, loungemöbler osv. Kort sagt alla sittplatser som behövs på ett kontor, från väntrummet och receptionen till pentryt, konferensrummet och platserna vid varje dator och skrivbord. Våra stolar är oavsett funktion både praktiska och designmässigt tilltalande. Sitt ner och trivs!