Skrivbord, kontorsstol, skärmvägg och lampor - allt för ett roligare kontor.
Skafab

Skafab

Skafab Stålmöbler AB är ett svenskt möbelföretag med anor från 1900-talets mitt, som fokuserar på att producera möbler (främst stolar och bord) för offentlig & kontorsmiljö. Mycket energi läggs på att säkerställa en hög produktionskvalitet, till bra priser med snabba leveranser.

Genom att lägga extra vikt vid att erbjuda sina kunder en personlig servicenivå och verkligen lägga ner sin själ i att leverera så bra lösningar som möjligt, så har man förtjänat tilliten hos många av landets större offentliga och privata organisationer när det gäller kontorsmöbler och inredning.

Produktutbudet hos Skafab är generöst och nischat mot kontorsstolar, konferensstolar, mötesbord samt tillbehör och lagerhållningen är mycket god, då det mesta finns tillgängligt för omedelbar leverans.

Som leverantör så har Mödala Kontor tillgång till Skafabs fullständiga sortiment. Om du letar efter något som du inte finner på sidan, så är du varmt välkommen att höra av dig till oss, så ska vi göra vårt yttersta för att hjälpa.