Skrivbord, kontorsstol, skärmvägg och lampor - allt för ett roligare kontor.
Sarpsborg

Sarpsborg

Med över 60 aktiva år inom möbelbranschen så kallar sig Sarpsborg Metall för ett modern och aktivt företag, med lång erfarenhet. Genom att man själva står för design och tillverkning, så kan man erbjuda ett varierat utbud av möbler med genomtänkta funktioner samt även skräddarsydda lösningar där detta behövs, genom sitt nätverk av återförsäljare som sträcker sig över hela Skandinavien.

I utbudet från Sarpsborg Metall så finner man i princip allt som kan tänkas behövas i ett kontor, industrilokal eller verkstäder. Höj- och sänkbara skrivbord, arbetsstolar, arkivskåp, lunchmöbler, hyllsystem, klädskåp, displayer och brandsäkra skåp.

Om du skulle ha några funderingar kring Sarpsborgs utbud eller mer allmänt kring företagsmöbler och -inredning, så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss för vidare samtal!

Som leverantör så har Mödala Kontor tillgång till Sarpsborgs fullständiga sortiment. Om du letar efter något som du inte finner på sidan, så är du varmt välkommen att höra av dig till oss, så ska vi göra vårt yttersta för att hjälpa.