Skrivbord, kontorsstol, skärmvägg och lampor - allt för ett roligare kontor.
Sarpsborg

Sarpsborg Konferensgrupp MIX No6

9 899 kr & Fri Frakt
Inklusive moms: 1 980 kr
Begär offert
Ange antal samt din epostadress så hör vi av oss inom 1 timme.

Det går även bra att ringa direkt på: 070 533 08 45

Valt utförande:

Om Sarpsborg Konferensgrupp MIX No6

Denna grupp passar för mindre möten eller som en arbetsplats för fyra personer på det mindre kontoret. Mix konferensbord i grupp består av 2 rektangulära bord och 4 Iso konferensstolar. Borden passar bra som arbetsbord, eftersom de har en slitstark och kvalitativ laminatskiva, som finns i färgerna lönn, bok och vit. Skivan kombineras med ett rejält stålunderrede i krom eller pulverlackerad alugrå, vilket också gör bordet rejält hållbart. Genom att kombinera färgerna på laminatskivan och underredet kan du skapa en personlig stil som passar in i just ditt kontor eller konferensrum.

 Iso är en smakfull konferensstol med lämplig sitthöjd och god sittkomfort. Genom att enkelt stapla stolarna på varandra sparar du utrymme och underlättar transportering. Stolen levereras i slitstark textil i neutrala färger och ett underrede i antingen krom eller silver. 

 Iso konferensstol och Mix mötesbord är funktionella och slitstarka möbler från Sarpsborg Metall. Sarpsborg Metall har i 60 år samlat på sig erfarenhet om hur man utformar hållbara och funktionella möbler för industri och kontor.

 Mått, material & färg

 • Skivdekor: Lönn, bok eller vit

 • Underrede: Krom eller alugrå

 • Bordets totalmått: 1600 x 1600 mm

 • Stolens färg: Blå, svart eller mörkgrå

 • Stolens underrede: Krom eller silver

 • Sitthöjd: 470 mm

Leveranstid:

Omgående leverans

Taggad som:

Konferensbord