Skrivbord, kontorsstol, skärmvägg och lampor - allt för ett roligare kontor.
Sarpsborg

Sarpsborg Konferensgrupp MIX No5

10 099 kr & Fri Frakt
Inklusive moms: 2 020 kr
Begär offert
Ange antal samt din epostadress så hör vi av oss inom 1 timme.

Det går även bra att ringa direkt på: 070 533 08 45

Valt utförande:

Om Sarpsborg Konferensgrupp MIX No5

Mix konferensbord i grupp består av 2 trapetsbord och 6 Iso konferensstolar och passar utmärkt för mindre möten på kontor eller i konferensrum. Borden har en slitstark och kvalitativ laminatskiva, som finns i färgerna/laminatimitationerna lönn, bok och vit. Eftersom skivan kombineras med ett rejält stålunderrede i krom eller pulverlackerad alugrå skapas flera olika designmöljigheter med konferensgruppen, och bordets stilrena design smälter enkelt in i de flesta moderna kontorslandskap. 

 Iso är en klassisk konferensstol med bra sitthöjd och bekväm utformning. Stolarna kan enkelt staplas på varandra för att sedan lyftas fram vid behov. Stolen levereras i slitstark textil i lättmatchade färger och ett underrede i antingen krom eller silver. Tillsammans med Mix konferensbord skapas en bekväm och stilren helhet som passar i såväl matsalar som konferensrum.

 Sarpsborg Metall, som efter 60 aktiva år inom möbelbranschen har ett gediget utbud av allt som behövs i en kontors- eller industrilokal, har tillverkat denna konferensbordsserie.

 Mått, material & färg

 • Skivdekor: Lönn, bok eller vit

 • Underrede: Krom eller alugrå

 • Bordets totalmått: 1600 x 1600 mm

 • Stolens färg: Blå, svart eller mörkgrå

 • Stolens underrede: Krom eller silver

 • Sitthöjd: 470 mm

Leveranstid:

Omgående leverans

Taggad som:

Konferensbord