Skrivbord, kontorsstol, skärmvägg och lampor - allt för ett roligare kontor.
Sarpsborg

Sarpsborg Konferensgrupp MIX No3

27 699 kr & Fri Frakt
Inklusive moms: 5 540 kr
Begär offert
Ange antal samt din epostadress så hör vi av oss inom 1 timme.

Det går även bra att ringa direkt på: 070 533 08 45

Valt utförande:

Om Sarpsborg Konferensgrupp MIX No3

Om du behöver en stor arbetsyta för minst 10 personer är Mix ett utmärkt alternativ. Detta konferensbord i grupp består av 4 rektangulära bord och 2 trapetsbord samt 10 Iso konferensstolar. Kombinationen ger en trivsam och rymlig plats för möten och konferenser. Borden har en stilren och kvalitativ laminatskiva som kombineras med ett gediget stålunderrede i krom eller pulverlackerad alugrå. Bordskivan finns tillgänglig i färgerna lönn, bok och vit. De olika färgvalen gör det möjligt att skapa en individuellt utformad arbetsplats.

 Iso är en klassisk konferensstol med bra sitthöjd och god sittkomfort. Stolarna kan enkelt staplas på varandra för att spara utrymme. Stolen levereras i slitstark textil i lättmatchade färger och ett underrede i antingen krom eller silver. Tillsammans med Mix konferensbord blir helheten både funktionell och stilfull.

 Iso konferensstol och Mix mötesbord är moderna och kvalitativa möbler från Sarpsborg Metall, som har över 60 års erfarenhet av just industri- och kontorsmöbler. 

 Mått, material & färg

 • Skivdekor: Lönn, bok eller vit

 • Underrede: Krom eller alugrå

 • Bordets totalmått: 4800 x 1600 mm

 • Stolens färg: Blå, svart eller mörkgrå

 • Stolens underrede: Krom eller silver

 • Sitthöjd: 470 mm"

Leveranstid:

Omgående leverans

Taggad som:

Konferensbord