Skrivbord, kontorsstol, skärmvägg och lampor - allt för ett roligare kontor.
Sarpsborg

Sarpsborg Konferensgrupp MIX No2

37 799 kr & Fri Frakt
Inklusive moms: 7 560 kr
Begär offert
Ange antal samt din epostadress så hör vi av oss inom 1 timme.

Det går även bra att ringa direkt på: 070 533 08 45

Valt utförande:

Om Sarpsborg Konferensgrupp MIX No2

Mix konferensbord i grupp passar utmärkt för större mötesrum och konferenssalar. Gruppen består av 4 rektangulära bord och 2 trapetsbord samt 10 st. eleganta Polo konferensstolar. 

 Polo är en smakfull konferensstol som levereras i svart textil eller skinnimitation som är lätt att hålla ren. Med en bra sitthöjd och god sittkomfort tack vare sin lite bredare design är denna stol ett utmärkt val även för längre möten.

 Borden i Mix-gruppen har tåliga och stilrena laminatskivor, som kan fås i färgerna lönn, bok och vit. Skivan kombineras med ett stadigt stålunderrede som finns tillgängligt i krom eller pulverlackerad alugrå. Eftersom både underrede och skiva kommer i olika färg- och materialval så finns det alla möjligheter att skapa en möbelgrupp som passar väl in i just ert kontor eller konferensrum. 

 Polo konferensstol och Mix mötesbord är användbara och smakfulla möbler från Sarpsborg Metall. Sarpsborg Metall gör möbler, inredning och interiör för industrier och kontor, och det har de gjort sedan 60 år, vilket gjort att de skapat sig en stor erfarenhet inom området.

 Mått, material & färg

 • Skivdekor: Lönn, bok eller vit

 • Underrede: Krom eller alugrå

 • Bordets totalmått: 4800 x 1600 mm

 • Stolens material: Svart tyg eller skinnimitation

 • Sitthöjd: 470 mm

Leveranstid:

Omgående leverans

Taggad som:

Konferensbord