Skrivbord, kontorsstol, skärmvägg och lampor - allt för ett roligare kontor.

Kontorstillbehör

När man ska utrusta ett kontor tänker många kanske i första hand på stolar, bord, datorer och skrivare, men det som går åt mest på världens samtliga kontor är tillbehören. De till synes oväsentliga detaljerna som får allting att fungera.

Många kontorstillbehör har som främsta uppgift att organisera och effektivisera kontoret. Det handlar om planering, städning, ordning och reda. Med etiketter och andra sorteringshjälpmedel både för fysiska papper och datafiler gör kontorstillbehören arbetet överblickbart och därigenom effektivt.

En del är förbrukningsvaror, andra borde inte vara det, men har en märklig förmåga att ändå försvinna. Inget kontor är komplett utan massor av olika papper och pennor, block, kalendrar, pennvässare, suddgummin, Tipp-ex, Post-it, papperskorgar, hålslag, häftapparater, häftstift, nålar, etiketter, USB-minnen, miniräknare, stämplar, stämpelfärg, klister, tejp, saxar, påsklämmor, underlägg, gummisnoddar och engångsartiklar.

Och så förvaringen av alltihop: pärmar, pennfodral, pennställ, sortimentsaskar, lådor, mappar, plastfickor, tidningsställ.