Skrivbord, kontorsstol, skärmvägg och lampor - allt för ett roligare kontor.

Konferensbord

Ett vackert och funktionellt konferensbord, tillsammans med ergonomiska kontorsstolar, är A och O för ett lyckat möte, konferens eller seminarium. Och oftast räcker det inte bara med att inredningen skall vara visuellt tilltalande, de skall också vara funktionella, underhållsfria och av sådan kvalitet att de räcker år in och år ut.   

Våra konferensbord är noga utvalda, alla från välkända tillverkare, för att ge en bredd och funktionalitet som passar små och stora kontor. Mötes- och konferensrum ser olika ut och ställer olika krav på inredningen. Det är därför viktigt att konferensborden harmoniserar med sin omgivning. Hos oss hittar du konferensbord i flera olika färger, former, storlekar och material. Men även konferensbord som erbjuder extra funktionalitet, t.ex. möjligheten att snabbt kunna koppla in tekniskt utrustning eller möjligheten att skärma av - allt för att du skall kunna hitta ett bord som är särskilt lämpat för just ert konferensrum.

Storleken på kontoret och konferensrummet ställer också krav på kontorsmöblerna. Vi har konferensbord för 4 - 6 personer upp till våra största modeller med plats för upp till 20 personer. Har ni öppna kontorslandskap med flexibla arbetsplatser kan ett hopfällbart och mobilt bord vara mest lämpligt.