Skrivbord, kontorsstol, skärmvägg och lampor - allt för ett roligare kontor.
Kondator

Kondator Toolbar Genomföringsfäste - Universellt Silver

249 kr & Fri Frakt
Inklusive moms: 50 kr
Begär offert
Ange antal samt din epostadress så hör vi av oss inom 1 timme.

Det går även bra att ringa direkt på: 070 533 08 45

Valt utförande:

Om Kondator Toolbar Genomföringsfäste - Universellt Silver

Ett särskilt fäste med genomföring för kablage vid stolpmontage av monitorskenan Kondator Toolbar. Smart kabelhantering vid skrivbordet.

 Kondator har utvecklat toolbar-systemet Conceptum med det aktivitetsbaserade kontoret i åtanke. Funktionell och flexibel inredning som håller i längden. Conceptum M-profil är en stadig funktionslist med fristående tillbehör som exempelvis monitorsfäste, sorteringshylla och belysning. Den kan fästas med stolpmontage på skrivbordet, och i samma veva kan du komplettera med ett matchande fäste med genomföring för skrivbordets kablage. Passa på att få undan trassliga sladdar och klumpiga kablar. 

 Utöver tillbehör till Kondator toolbar hittar du ett kvalitativt utbud kontorstillbehör och möbler hos oss. Allt som kan tänkas behövas, vare sig du står inför att inreda, omorganisera eller helt enkelt fylla på med material. Här får du alltid fri frakt på det du handlar. Har du frågor eller funderingar? Ta en titt bland vanliga frågor och svar, eller kontakta kundservice.

Leveranstid:

Omgående leverans

Taggad som:

Monitorarm