Skrivbord, kontorsstol, skärmvägg och lampor - allt för ett roligare kontor.
Information

Inredningshjälp

Vi guidar dig till den bästa möjliga arbetsmiljön

På Mödala Kontor vet vi vad som krävs för att bygga Sveriges bästa arbetsplatser, med rätt inredning och rätt möbler på rätt plats. Alltid med ett huvudmål i fokus - att ge människor de bästa möjliga förutsättningarna, med miljö och budget i åtanke. 

Som en av få aktörer på marknaden så erbjuder Mödala Kontor fri rådgivning när det kommer till inredning av ert kontor. Som leverantör tar vi ett helhetsgrepp om er arbetsplats vilket innebär du slipper lägga dyrbar tid på att projektleda genom att hitta rätt inredare och rätt möbelleverantör.

Hör gärna av dig:  furnishing@modalakontor.se eller på 040 - 832 49

Kundcase - Mödala Kontor hjälper Contentor att flytta in

Som en av sveriges ledande leverantörer av innehåll (produkttexter, blogg-innehåll och nyhetsbrev bland annat), så har Contentor under de senaste åren seglat upp som en av stjärnorna på tech-scenen och även expanderat söderut i Europa.

"Att inreda kontorsmiljö var ingen som någon av oss hade erfarenhet av, därför blev det personliga mötet och touchen väldigt värdefull för oss. Vi är väldigt nöjda med det personliga mötet och framtagandet av slutresultatet"
Rebecca Brodd - VD på Contentor

Under första halvan av 2017 var det dags att flytta till nya fina lokaler i centrala Helsingborg. Tillsammans med oss på Mödala Kontor så analyserade man de anställdas behov. Tillsammans med en inredningsarkitekt tog vi fram ett utkast och efter lite ytterligare input från Contentors sida så landade vi en komplett lösning på både möbel- och inredningssidan. Fokus låg på funktionella miljöer med ergonomiskt riktiga möbler och en kontrollerad ljudbild med hjälp av ljudabsorbenter. Levande växter och genomtänkt användning av ljus bidrar till komforten och att hålla en fräsch genomgående känsla.

Nedanför kan du se några bilder på hur Contentors kontor såg ut före och efter Mödala Kontors insats. Om du skulle vilja diskutera hur vi kan hjälpa just din organisation att göra något liknande, så hör gärna av dig för ett kostnadsfritt och förbehållslöst samtal.

Före

contentorcontentorcontentorcontentor

Efter

contentorcontentorcontentorcontentor

contentorcontentorcontentorcontentor