Skrivbord, kontorsstol, skärmvägg och lampor - allt för ett roligare kontor.
Herman Miller

Herman Miller Sayl Konferensstol Stapelbar

3 299 kr & Fri Frakt
Inklusive moms: 660 kr
Begär offert
Ange antal samt din epostadress så hör vi av oss inom 1 timme.

Det går även bra att ringa direkt på: 070 533 08 45

Valt utförande:

Om Herman Miller Sayl Konferensstol Stapelbar

En stol kan ha flera användningsområden, viktigast är dock att den är bekväm att sitta i och skonsam mot din kropp. Herman Miller Sayl Konferensstol är snäll mot din rygg, har en elegant design och är dessutom en stapelbar stol.

  • Stapelbar och tar mindre plats
  • Lämplig för konferensen såväl som kontoret
  • Elegant design
  • Levereras färdigmonterad
  • 92 % återvinningsbar

Herman Miller Sayl Konferensstol är tillverkad med fokus på såväl användningsområde som miljö. Denna konferensstol, designad av Yves Béhar för Herman Miller, har som syfte att vara en ergonomiskt riktig kontorsstol av lättviktsmodell. Inspirationen till designen kommer från den världsberömda Golden Gate Bridge i San Francisco. Detta är dessutom en stapelbar stol vilket gör den passande inte bara för kontoret utan också för konferensrummet eller i andra utrymmen med begränsad plats.

På ett flertal företag spenderas en stor del av dagen på möten av olika slag. Det är därför oerhört viktigt att även den mötesstol man investerar i är ergonomiskt utformad. Herman Miller Sayl Konferensstol är därför det smarta valet när det kommer till sittplatser runt det stora konferensbordet men även vid föreläsningar och andra sammankomster.