Skrivbord, kontorsstol, skärmvägg och lampor - allt för ett roligare kontor.
Herman Miller

Herman Miller Nelson Bubble Propellor Lampa

9 799 kr & Fri Frakt
Inklusive moms: 1 960 kr
Begär offert
Ange antal samt din epostadress så hör vi av oss inom 1 timme.

Det går även bra att ringa direkt på: 070 533 08 45

Valt utförande:

Om Herman Miller Nelson Bubble Propellor Lampa

Ljussätt ditt rum med en riktig designklassiker! Herman Miller Nelson Bubble Propellor är i amerikansk modernist-stil och ger dig en varm och stilfull kontorsbelysning.

  • Designad av Herman Miller Nelson
  • Lätt stålram
  • Elegant svävande form
  • Ger ett mjukt sken
  • Sfärisk sillhuett

Herman Miller Nelson Bubble Propellor kombinerar både konst och funktion. När det gäller kontorsbelysning så är det viktigt att tillfredsställa två separata användningsområden samtidigt - å ena sidan ska ditt kontor vara en kreativ arbetsplats, å andra sidan är det kanske den främsta platsen där du träffar kunder och andra utomstående. Valet av belysning på kontor är således avgörande både för arbetsmiljön och för att ge ett representativt och välkomnande intryck. Denna lampa uppfyller alla dessa krav.

Herman Miller Nelson Bubble Propellor har en given plats i designhistorien för belysning av arbetsplatsen. Den kände designern George Nelson inspirerades av den svenska klassiska Bubbellampan. Med hjälp av en revolutionerande lätt stålram och plastsorter utvecklade av amerikanska armén under andra världskriget färdigställde han en egen taklampa vars svävande, eleganta form fått många designpriser.

Taggad som:

Taklampa