Skrivbord, kontorsstol, skärmvägg och lampor - allt för ett roligare kontor.
Herman Miller

Herman Miller Limerick

2 499 kr & Fri Frakt
Inklusive moms: 500 kr
Begär offert
Ange antal samt din epostadress så hör vi av oss inom 1 timme.

Det går även bra att ringa direkt på: 070 533 08 45

Valt utförande:

Om Herman Miller Limerick

Tillhör du de anställda som ofta har en hektisk arbetsdag där man måste förflytta sig mellan kontor och möten? Då är Herman Miller Limerick ett klokt och ergonomisk val för både din rygg, plånbok och kontor.

  • Kan ställas i grupper av 10-36 stolar
  • Är återvinningsbara
  • Lång och vid ryggstöd för bästa passform/komfort
  • Öppningen mellan ryggstöd och säte förenklar transporten
  • Kan väljas i olika färger

Det är viktigt för oss att du som arbetar i miljöer som kräver mycket förflyttning får slitstarka, simpelt designade stolar till ett jordnära pris. Herman Miller Limerick är en ergonomisk stol som garanterar detta med dess eleganta profil, som lämpar sig till varje individ, klassrum eller kontorslandskap. Tvärslån stärker din hållning inför långa, sittande pass. Stolens flexibla, kurviga ryggstöd sliter inte på ryggen, utan förenklar böjning eller rörelse.

Ergonomi är en essentiell del av arbetslivet: det innebär trygghet för kroppen och välmående på psykisk och fysisk nivå på arbetsplatsen. Herman Miller Limerick stolar försäkrar en hälsosam och komfortabel arbetsställning för dig som har ett energiskt kontorsliv, såväl dig som har stillsamma arbetsdagar. Stolarna från Herman Miller är återvinningsbara, alltså en klok investering både för kroppen och miljön.

Leveranstid:

4 - 6 veckor