Skrivbord, kontorsstol, skärmvägg och lampor - allt för ett roligare kontor.
Herman Miller

Herman Miller Celle

8 499 kr & Fri Frakt
Inklusive moms: 1 700 kr
Begär offert
Ange antal samt din epostadress så hör vi av oss inom 1 timme.

Det går även bra att ringa direkt på: 070 533 08 45

Valt utförande:

Om Herman Miller Celle

Herman Miller Celle är kontorsstolen som ger dig alla förutsättningar för att kunna sitta både bekvämt och bra under din arbetsdag. Herman Miller är en etablerad innovatör inom inredning och kontorsmöbler med fokus på bra lösningar för ergonomi och hälsa.

  • Justerbara armstöd
  • Tillverkad av miljövänligt material
  • Reglerbart sittdjup
  • Välj mellan flera olika färger
  • Ergonomiskt anpassad

Herman Miller erbjuder design som är utformad för att passa människans dagliga behov. Med en intelligent yta ger stolen innovativ support och en härlig komfort. Den cellulära fjädringen är konstruerad för att ge ett hållbart stöd för hela din kropp. Herman Miller Celle är en modern och snygg kontorsstol som är utformad för att passa alla sorters kroppar och storlekar.

Herman Miller Celle är den ultimata kontorsstolen avseende komfort och design. Den är skapad för att passa en stor variation av människor och är dessutom slitstark och hållbar. Innovativ teknik gör stolen väldigt ergonomisk vilket idag krävs i en stillasittande miljö. Designen och materialvalet ger din kropp en bra hållning. Stolen har även ställbara armstöd och justerbart sittdjup.

Leveranstid:

4 - 6 veckor