Skrivbord, kontorsstol, skärmvägg och lampor - allt för ett roligare kontor.
Flos

Flos

Flos är ett designföretag specialiserat på lampor och belysning med tidlös design. Företaget startade i Italien 1962 och ända sedan dess har man producerat belysning för alla typer av rum, både för kontoret och för hemmabruk.

I samarbete med några av världens främsta formgivare, som Philippe Starch, Patricia Urquiola och Marcel Wanders, har företaget tagit fram bordslampor, taklampor, golvlampor, skrivbordslampor, vägglampor, ljuskronor och lampskärmar som tillsammans hjälpt till att skapa Flos unika stil. Trots att det går en röd tråd i designen från starten fram till våra dagar har företagets formgivning alltid legat helt rätt i tiden och känts fräsch och nyskapande.

Samtidigt har Flos alltid kopplat ihop sin tidlösa design med högteknologiska lösningar. En annan anledning till Flos storhet är deras spännande val av material, som cocoon, polykarbonat, koppar och olika typer av glas. Lampor från Flos kommer att sätta en tydlig prägel på hela kontoret och få det att bada i ett underbart ljus.