Skrivbord, kontorsstol, skärmvägg och lampor - allt för ett roligare kontor.
Fameg

Fameg

Det anrika polska möbelföretaget Fameg skapar genom genuint hantverk möbler i trä som passar lika bra på kontoret eller restaurangen som i det egna hemmet. Stolar, pallar, bord, soffor, skåp eller skrivbord spelar ingen roll. Behöver du trämöbler av hög kvalitet har Fameg lösningen. Det är ingen slump att de har ett högt anseende och nöjda kunder över hela världen.

I fabriken i Radomsko i hjärtat av Polen har man producerat möbler enligt formgivaren Michael Thonets ritningar och patent i över 130 år, ända sedan 1800-talet, och sedan 1950-talet har man gjort det under namnet Fameg. Thonet gjorde sig ett namn genom sin unika teknik att böja trä enligt ett koncept man kallar bentwood, och hans klassiska möbler är kända för sin unika stil, sin lätthet och sin fantastiska hållbarhet.

Fameg säger själva att de vill skapa moderna lösningar med hjälp av tidlös design, och arbeta med respekt för både människor och natur. Tack vare råvaror av hög kvalitet och traditionell hantverksskicklighet skapar man ”permanenta och oföränderliga ting”.