Skrivbord, kontorsstol, skärmvägg och lampor - allt för ett roligare kontor.
BackApp

BackApp

En söndagsmorgon strax efter sin andra ryggoperation, så skulle Dr Freddy Johnsen precis ta sig upp ur sängen, när han slogs av en snilleblixt. Han insåg att han kunde sitta på sin balansbräda, med benen på brädan. Ganska snart insåg Freddy att han var något riktigt stort på spåren och det dröjde inte länge innan sadelstolen BackApp började ta form. Ganska snart hade man tekniska patent i såväl Europa och USA som Japan.

Det brukar sägas att ”necessity is the mother of invention” och det får ju verkligen anses vara sant i detta fallet. Med kombinationen BackApp 2.0 (sadelstol) samt en BackApp 360 (balansbräda), så kan du verkligen förändra hela ditt sätt att arbeta. Förbättra din hållning, öka blodcirkulationen och träna rygg- samt bålmuskler under tiden som du arbetar. Ökat välmående och bättre hälsa leder till ökad produktivitet!

Som leverantör så har Mödala Kontor tillgång till BackApps fullständiga sortiment. Om du letar efter något som du inte finner på sidan, så är du varmt välkommen att höra av dig till oss, så ska vi göra vårt yttersta för att hjälpa.