Skrivbord, kontorsstol, skärmvägg och lampor - allt för ett roligare kontor.
Abstracta

Abstracta Draft

14 999 kr & Fri Frakt
Inklusive moms: 3 000 kr
Begär offert
Ange antal samt din epostadress så hör vi av oss inom 1 timme.

Det går även bra att ringa direkt på: 070 533 08 45

Valt utförande:

Om Abstracta Draft

Draft – en funktionell dubbelsidig whiteboard, i en mobil skrivtavla med grafisk och enkel form. Finns nu även med anslagstavla i kork på ena sidan.

Dagens arbete blir mer och mer rörligt, och behoven i en kontorslokal alltmer skiftande. Abstracta har tagit fram Draft skrivtavla tillsammans med formgivarna Daniel Lavonius Jarefeldt och Josef Zetterman för att motsvara de flexibla behoven på kontoret. E3 är ett miljövänligt material som består av emaljerat stål. På den vita magnetiska skrivytan fungerar det även att projicera visuell media. Rekommenderas endast för så kallade short-throw-projektorer. Antracitgrått stålstativ på hjul med trälåda, för förvaring av pennor och sudd.

”Draft är inte enbart ett funktionellt inslag i kontoret, ambitionen är också att produkten ska uppmuntra till fler spontana möten och skapa nya möjligheter för teamwork” säger Daniel Lavonius Jarefeldt.

Abstracta är ett svenskt företag som i samarbete med kända skandinaviska formgivare utvecklar kontorsinredning och bättre ljudlandskap för kontorsmiljöer. All tillverkning sker på fabriken i Lammhult, Småland.

 • Höjd: 1950 mm

 • Bredd: 1235 mm

 • Djup: 650 mm

Leveranstid:

ca 2 veckor